Powersuits

Nieuw seizoen … Nieuw pak

Je kan er niet naast kijken. Het pak voor vrouwen zit in de lift. Pakken zijn er in alle vormen en kleuren en voor elke gelegenheid. Altijd comfortabel, chic en stijlvol …

Trends in Awards-land zijn vaak een voorproefje van wat er de maanden nadien in Mode-land opduikt. Dé opvallendste trend in Awards-land 2018 is ongetwijfeld: “The return of the female power suit”. The Golden Globes, The Grammy Awards, The Oscars … Vrouwen in prachtige pakken straalden op de catwalk! En de internationale pers reageerde enthousiast.

The Independent gaf misschien wel de meest rake omschrijving van de veelzijdigheid van het pak als mode-item voor de vrouw van de 21e eeuw: “Staying chic in or out of the office has never been so easy.”

Met een pak kan je alle kanten uit. Combineer het met een wit t-shirt en je creëert een speelse look. Ga voor een blouse met levendige print en je loopt er fleurig bij. Kies voor soepel vallende stoffen en het voelt supercomfortabel. Zweer je bij zwart, dan heb je er een onverwoestbare classic bij.

Het pak voor vrouwen werd geboren begin twintigste eeuw. De elegante modellen van Coco Chanel in pak staan 100 jaar later nog altijd op ons netvlies gebrand. En de vrouwen van begin eenentwintigste eeuw schrijven eveneens een stukje geschiedenis: “They’ve got the power!

 

Shop de looks hier: www.shop.goldie.be

BACK TO TOP